Houdt u van smakelijk en gezellig dineren maar wilt u in de tussentijd ook veel zien van de stad, dan biedt een Running Dinner uitkomst!

Vanavond dineert u tijdens het Running Dinner in een drietal restaurants voor even zoveel gangen. De restaurants bevinden zich bijvoorbeeld aan het Lieve Vrouwenkerkhof, op het Hof of in één van de mooiste straatjes van Amersfoort. De transfers tussen de verschillende restaurants kunnen wij op verschillende manieren invullen. Een gids neemt u mee voor twee korte rondleidingen tussen de gangen door. Ook een puzzeltocht is een goede optie. Op deze manier ziet u al puzzelend veel van de keistad en leert u uw collega's beter kennen. Een zeer geslaagde combinatie! Uiteraard kunnen wij ook verschillende vervoersmiddelen inzetten om uw avond tot een succes te maken.

Consumpties zijn exclusief in dit arrangement. Wij bieden daarom een drankenarrangement aan voor €14,50. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van drankjes van de Hollandse bar (huiswijn, tapbier, frisdranken, koffie en thee).

Het programma van een Running Dinner kan er als volgt uit zien:

18.00 uur: Ontvangst en voorgerecht
18.45 uur: Rondleiding of puzzeltocht
19.45 uur: Hoofdgerecht 
20.45 uur: Rondleiding of puzzeltocht
21.45 uur: Nagerecht
22.30 uur: Einde van het programma

Wanneer u de voorkeur geeft om te dineren in twee verschillende restaurants is dit uiteraard ook mogelijk. Wij passen dan het programma aan zodat u van een hoofdgerecht en dessert kunt genieten in hetzelfde restaurant!

Print dit evenement

Prijs:

€ 62,50 per persoon

Reserveren

Inclusief

  • Een smakelijk driegangen diner in drie verschillende restaurants
  • Een puzzeltocht of meerdere stadswandelingen tijdens het Running Dinner
  • Onder begeleiding van een enthousiaste hostess of gids
  • Regie en organisatie

Referenties

Voor een afdelingsmeeting met collega’s uit verschillende teams en landen, zochten we een avond activiteit waarin we elkaar beter zouden leren kennen en actief de stad Amersfoort konden ontdekken. De meeste van ons kende de stad helemaal niet, ook al werken we er wel! Fleur Special Events heeft een leuke puzzeltocht (in het Engels) voor ons in elkaar gezet zodat we puzzelend door de stad konden lopen tussen gerechten door, en steeds bij een andere restaurant konden eten. Ondanks het slechte weer, hebben we er echt van genoten en was het een hele leuke afsluiting van een productieve dag! Met vriendelijke groet, namens de medewerkers van Johnson & Johnson.

Regina Thie