Houdt u van smakelijk en gezellig dineren maar wilt u in de tussentijd ook veel zien van Amsterdam, dan biedt een Running Dinner uitkomst!

    Nieuw

Vanavond dineert u in een drietal restaurants voor even zoveel gangen. De restaurants bevinden zich bijvoorbeeld aan de Grachtengordel, de Jordaan, of op de Wallen. De transfers tussen de verschillende restaurants kunnen wij op verscheidende manieren invullen. Als u heeft genoten van een heerlijk gerecht kan één van onze gidsen u meenemen voor twee korte rondleidingen. Ook is een puzzeltocht een goede optie. Op deze manier ziet u al puzzelend veel van de stad en leert u uw collega's beter kennen. Een zeer geslaagde combinatie! Uiteraard kunnen wij tegen een meerprijs ook verschillende vervoersmiddelen inzetten om uw avond tot een succes te maken.

Consumpties zijn exclusief in dit arrangement. Wij bieden daarom een drankenarrangement aan voor €14,50. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van drankjes van de Hollandse bar (huiswijn, tapbier, frisdranken, koffie en thee).

Het programma van een Running Dinner kan er als volgt uit zien:

18.00 uur: Ontvangst en voorgerecht
18.45 uur: Rondleiding of puzzeltocht
19.45 uur: Hoofdgerecht 
20.45 uur: Rondleiding of puzzeltocht
21.45 uur: Nagerecht
22.30 uur: Einde van het programma

Wanneer u de voorkeur heeft om te dineren in twee verschillende restaurants is dit uiteraard ook mogelijk. Wij passen dan het programma aan zodat u van een hoofdgerecht en dessert kunt genieten in hetzelfde restaurant!

Print dit evenement

Prijs:

€ 65,00 per persoon

Reserveren

Inclusief

  • Een smakelijk driegangen diner in drie verschillende restaurants
  • Culinaire wandelingen of puzzeltocht
  • Onder begeleiding van een professionele gids of hostess
  • Regie en organisatie