De stad van de liefde, de lichtstad of de stad van de mode – het zijn maar enkele bijnamen van de Franse hoofdstad. Het geeft aan hoe gewild Parijs is. De geschiedenis gaat duizenden jaren terug en u vindt hier de unieke Parijse cultuur, vele monumenten, prachtige historische gebouwen, grote winkelstraten en vele cafés. De ligging aan de oevers van de Seine bezorgt u een uniek gevoel wanneer u in Parijs rondloopt. Voor uw personeelsuitje is Parijs dé stad!

Vrijdag:
Vertrek vanuit Nederland.

Zaterdag:
Zonder een bezoek aan de Eiffeltoren is een verblijf in Parijs niet compleet. Daarom start uw programma met dit hoogtepunt! De ijzeren toren is een schepping van ingenieur Gustave Eiffel en werd gebouwd ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de Franse Revolutie en de Wereldtentoonstelling van 1889. De toren werd in twee jaar tijd gebouwd en 18.000 afzondelijke delen werden met 2,5 miljoen klinknagels in elkaar gezet. Eigenlijk was het de bedoeling om 'Dame de Fer', destijds het hoogste gebouw ter wereld binnen 20 jaar weer af te breken. De toren, nu het symbool van Parijs, werd van de ondergang gered doordat het als radiotoren ging functioneren en door zijn strategische betekenis tijdens de Eerste Wereldoorlog. U ontvangt een ticket zodat u niet alleen het tweede platform kan betreden maar door kan tot de top!

Aansluitend kunt u gaan genieten van een heerlijke franse lunch, waarna er tijd is om op eigen gelegenheid Parijs te gaan ontdekken. 

Aan het einde van de middag nemen wij u mee naar de oevers van de Seine. Vanavond gaat u genieten van een heerlijk driegangen diner terwijl u Parijs aan u voorbij ziet glijden. U ziet vanavond de hoogtepunten van Parijs vanuit een heel ander persfectief. Bezienswaardigheden zijn onder anderen de Eiffeltoren, Notre-Dame en het Louvre.

Zondag:
Op zondagochtend wordt u door Nederlandstalige gidsen in de lobby van uw hotel opgehaald voor een fietstour door Parijs. Parijs is bekend om wereldberoemde bezienswaardigheden maar u doet de Franse hoofdstad te kort als u alleen gefocust bent op deze highligths. Er zijn talrijke andere bezienswaardigheiden die in Parijs absoluut de moeite waard zijn voor een bezoek. In een prettig tempo en via veilige fietsroutes fietst u door Parijs terwijl de gids u alles toont. Tijdens de fietstocht ziet u onder andere Montparnasse, Place des Vosges en de Bastille. 

Na de fietstocht is het tijd om te genieten van een heerlijke franse lunch in één van de vele gezellige restaurants die Parijs te bieden heeft.

Gedurende uw weekend in Parijs overnacht u in een Campanile hotel die zich vlakbij de ringweg en op 30 meter van het metrostation Gallieni bevindt. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met gratis WIFI en een flatscreen. Uiteraard geniet u 's ochtends van een smakelijk ontbijt in de lounge. 

Wij hebben in dit arrangement nog geen rekening gehouden met uw vervoer. Dit is sterk afhankelijk van de periode en het vervoersmiddel waarmee u naar Parijs wilt reizen. Graag kijken wij samen naar uw wensen zodat wij het programma in zijn geheel daarop kunnen aanpassen. Ook een keuzeprogramma, een workshop schilderen en een bezoek aan een fromagier behoren tot de mogelijkheden. Graag verzorgen wij uw reis tot in de puntjes. Wij zeggen dan graag Adieu à Parijs!

 

Print dit evenement

Prijs:

vanaf € 235,00 per persoon

Reserveren

Inclusief

  • Nederlandstalige gidsen tijdens uw rondleidingen
  • Ticket voor de Eiffeltoren
  • Tweemaal een smakelijke franse lunch
  • Vrije tijd
  • Dinner Cruise inclusief aperitief (met of zonder alcohol), kleine hapjes, een driegangen diner, 25 cl wijn, 50 cl mineraal water, een kopje koffie, boothuur en personeel
  • Fietstour, één consumptie van de nationale bar (huiswijn, tapbier en frisdranken), fietsen
  • Twee hotelovernachtingen in een twin of een double room inclusief ontbijt en toeristenbelasting
  • Een gastvrouw van Fleur Special Events tijdens het hele arrangement