Houdt u van smakelijk en gezellig dineren maar wilt u in de tussentijd ook veel zien van de stad, dan biedt een Running Dinner uitkomst!

    Nieuw

Vanavond dineert u in een drietal restaurants voor even zoveel gangen. De restaurants bevinden zich bijvoorbeeld op de Beestenmarkt, aan de Markt nabij de Nieuwe Kerk of in één van de mooiste straatjes van Delft. De transfers tussen de verschillende restaurants kunnen wij op verschillende manieren invullen. Een gids neemt u mee voor twee korte rondleidingen tussen de gangen door. Ook een puzzeltocht is een goede optie. Op deze manier ziet u al puzzelend veel van de stad en leert u uw collega's beter kennen. Een zeer geslaagde combinatie! Uiteraard kunnen wij ook verschillende vervoersmiddelen inzetten om uw avond tot een succes te maken.

Consumpties zijn exclusief in dit arrangement. Wij bieden daarom een drankenarrangement aan voor €14,50. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van drankjes van de Hollandse bar (huiswijn, tapbier, frisdranken, koffie en thee).

Het programma van een Running Dinner kan er als volgt uit zien:

18.00 uur: Ontvangst en voorgerecht
18.45 uur: Rondleiding of puzzeltocht
19.45 uur: Hoofdgerecht 
20.45 uur: Rondleiding of puzzeltocht
21.45 uur: Nagerecht
22.30 uur: Einde van het programma

Wanneer u de voorkeur geeft om te dineren in twee verschillende restaurants is dit uiteraard ook mogelijk. Wij passen dan het programma aan zodat u van een hoofdgerecht en dessert kunt genieten in hetzelfde restaurant!

Print dit evenement

Prijs:

€ 57,50 per persoon

Reserveren

Inclusief

  • Een smakelijk driegangen diner in drie verschillende restaurants
  • Een puzzeltocht of meerdere stadswandelingen
  • Onder begeleiding van een enthousiaste hostess of gids
  • Regie en organisatie