Bedrijfsuitje Notariskantoor Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus

Op 5 juni 2014 was het tijd voor een inspirerend bedrijfsuitje van Notariskantoor Tijdhof Daverschot De Jong Posthumus. De werknemers vertrokken per luxe VIP-bus vanuit Assen richting Den Haag voor een verrassende dag.

In het internationale perscentrum Nieuwspoort kon men genieten van een uitgebreide lunch. Aansluitend haalde Erik Ziengs (VVD) de groep op voor een rondleiding door de Tweede Kamer. Tijdens de wandeling hoorden de werknemers wat er zich allemaal afspeelt in de gangen van Den Haag.

Na een moment van rust was het tijd voor een tweede rondleiding, dit keer door Paleis Noordeinde! Een rondleiding die bijna nooit wordt gegeven en daarom zeer exclusief was. Het was een uniek moment om een kijkje te nemen rondom het werkpaleis van koning Willem-Alexander.

Aan het einde van de middag vertrok de bus richting voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk voor het hoogtepunt van de dag. De werknemers konden gaan genieten van de musicalproductie Soldaat van Oranje!

Het heerlijke dinerbuffet, de drankjes en de prachtige voorstelling zorgden voor de perfecte afsluiting van de dag!

In het kort

  • Uitgebreide lunch (soep, diverse broodsoorten en beleg, kroket, vers fruit, koffie, thee en melk)
  • Rondleiding in de Tweede Kamer door Drentse politicus
  • Exclusieve rondleiding door Paleis Noordeinde
  • Eersterangs entreeticket voor de musicalproductie Soldaat van Oranje
  • Ontvangst met tafelnootjes en dranken van de nationale bar (huiswijn, tapbier, vruchtensappen, mineraalwater en frisdranken)
  • Smakelijk buffet (bestaande uit o.a. pandan rijst, bami goreng, saté ayam. tjap tjoy, atjar en kroepoek)
  • Hartig hapje in de pauze (saucijzen- en kaasbroodjes)
  • Vervoer per VIP-bus vanaf Assen naar Den Haag en Katwijk v.v.

Reactie

Door de goede organisatie van Fleur Special Events hebben wij als notariskantoor een onvergetelijk personeelsuitje gehad met veel hoogtepunten, waaronder een bezoek aan de Tweede Kamer en Paleis Noordeinde en als geweldige afsluiter de musical Soldaat van Oranje. Het was een heel divers programma, professioneel in elkaar gezet en tot in de puntjes verzorgd. Onze complimenten! Met vriendelijke groet, Het team van notariskantoor Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus

Jeanet Gelling