Raak ondersteboven van de Domtoren en Utrecht!

    Nieuw

In arrangement Dom Up! staat de Domtoren centraal. Onze enthousiaste gids neemt u mee langs de mooiste plekjes van het sfeervolle Utrecht. Te voet ontdekt u de historische binnenstad met haar verscholen pittoreske grachten en verstomde hofjes. U komt langs bekende hotspots en onze gids vertelt verrassende weetjes. Ook een terrasje of een Utrechtse bar wordt niet vergeten tijdens de wandeling.

Aan het einde van de rondleiding weet u heel veel over de stad maar bent u wellicht nieuwsgierig geworden hoe de Domstad er van 'boven' uit ziet! Wij nemen u graag mee omhoog en onder begeleiding beklimt u door middel van 465 treden de schitterende Domtoren!

Als u in Utrecht bent is het beklimmen van de hoogste toren van Utrecht een must! Vanaf de transen op 70 en 95 meter hoogte heeft u een adembenemend uitzicht over de stad Utrecht en de regio. Dit een welverdiende beloning na de klim! 

Nadat u de Domtoren heeft beklommen nemen wij u mee naar een mooi restaurant voor een heerlijke lunch.

 

Print dit evenement

Prijs:

€ 39,00 per persoon

Reserveren

Inclusief

  • Rondleiding Dom Up
  • Drankje van de nationale bar (frisdrank, tapbier, huiswijn)
  • Een enthousiaste gids
  • Beklimming van de Domtoren
  • Uitgebreide lunch (tomaten-basilicumsoep, wit, bruin en krentenbrood, diverse soort vlees- en zoetwaren, kazen en een kroket, koffie, thee, melk en jus d'orange) Uitgaande van twee drankjes per persoon
  • Regie en organisatie