Houdt u van smakelijk en gezellig dineren maar wilt u in de tussentijd ook veel zien van de stad, dan biedt een Running Dinner uitkomst!

Vanavond dineert u in een drietal restaurants voor even zoveel gangen. De restaurants bevinden zich bijvoorbeeld onder de Domtoren, aan de Oude Gracht of in één van de mooiste straatjes van Utrecht. De transfers tussen de verschillende restaurants kunnen wij op verschillende manieren invullen. Een gids neemt u mee voor twee korte rondleidingen tussen de gangen door. Ook een puzzeltocht is een goede optie. Op deze manier ziet u al puzzelend veel van de stad en leert u uw collega's beter kennen. Een zeer geslaagde combinatie! Uiteraard kunnen wij ook verschillende vervoersmiddelen inzetten om uw avond tot een succes te maken.

Consumpties zijn exclusief in dit arrangement. Wij bieden daarom een drankenarrangement aan voor €14,50. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van drankjes van de Hollandse bar (huiswijn, tapbier, frisdranken, koffie en thee).

Het programma van een Running Dinner kan er als volgt uit zien:

18.00 uur: Ontvangst en voorgerecht
18.45 uur: Rondleiding of puzzeltocht
19.45 uur: Hoofdgerecht 
20.45 uur: Rondleiding of puzzeltocht
21.45 uur: Nagerecht
22.30 uur: Einde van het programma

Wanneer u de voorkeur geeft om te dineren in twee verschillende restaurants is dit uiteraard ook mogelijk. Wij passen dan het programma aan zodat u van een hoofdgerecht en dessert kunt genieten in hetzelfde restaurant!

Print dit evenement

Prijs:

€ 62,50 per persoon

Reserveren

Inclusief

  • Een smakelijk driegangen diner in drie verschillende restaurants
  • Een puzzeltocht of meerdere stadswandelingen
  • Onder begeleiding van een enthousiaste hostess of gids
  • Regie en organisatie

Referenties

Met Iris heb ik van te voren prettig contact gehad over een Running Dinner. De avond zelf was alles prima voor elkaar. Gezellige en diverse restaurants en een prima gids voor de stadswandeling die de tijd goed bewaakte. Een aanrader!

M. Dötsch

Beste Iris, Wat hebben we genoten van vrijdagavond. Iedereen was bijzonder enthousiast en onder de indruk van het programma. Graag geef ik je dit compliment door. Mede door jouw inzet en organisatietalent is de avond een groot succes geworden. Ook het eten viel goed in de smaak. Super bedankt voor alles en we zullen dit zeker aanbevelen bij anderen. Hartelijke groeten, Huisartsenpraktijk Achterveld

Astrid van den Brink-Snel